30 octombrie 2008

In prima zi, omul l-a creat pe Dumnezeu.

Bun...am pornit la drum, m-am alaturat lor, bloggerilor, faca-se voia lor. Ce va fi aici? Pai nu stiu inca, am prea multe idei.Vor fi de toate, si bune si rele....ba nu, foarte bune si foarte rele.
Azi a fost o zi buna.Da.Simplu,buna.O zi resemnata, in care te bucuri ca mergi, ca ai doua maini si doua picioare, ca-ti platesti abonamentele, ca mananci o savarina.In care accepti prezentul si mergi mai departe.In care vii acasa, bei o berica ca parca n-ai mai baut demult si te gandesti daca ar fi bine sa iti faci si tu ca tot omu' de rand blog.Schimbi canalele TV (ca deh, de-aia i-am platit pe UPC) cu frecventa cu care bati ouale pentru omleta si mai dai peste un Roxette, It must have been love...te opresti, asculti, nu, nu azi , azi esti indiferent - dai mai departe.
Pana la urma de ce blogam cu totii, permiteti-mi sa ma includ ca membru junior si pe mine ? De ce oare tind sa cred ca simtim nevoia sa fim ascultati, sa razbatem in sufletele altora, sa le-aratam lumea noastra. Sa urlam catre lume ca suntem tristi, singuri, fericiti sau iubiti.Poate ca viata asta e prea surda sa ne auda, prea nebuna in disperarea ei sa curga mai departe, sa ne schimbe prezentul, sa ne ia ce avem si sa ne dea la schimb altceva. Ia uite-l si pe Foreigner, I wanna know what love is. Asta se intreba multi, ma baiatule, sadica melodie.
Azi am citit deja presa, ca de obicei. O parte din ea, jalnica,stereotipa... promovarea prostiei imaculate, a prostitutiei mascate, ca ce-a mai facut senzual vs sensual, ca raduleasca nu stiu cum, ca poponetz nu stiu pe unde.Si lasand la o parte maculatura, mai avem parte si de ziare serioase care ne sperie cu economia in declin, cu leutzu nostru depreciindu-se, cu piata IT care cica si-ar ridica poalele in urmatorii ani si s-ar cara in tari mai galbene si ne lasa pe noi sa vindem covrigi la coltul strazii.Ca ce-o fi, numa' noi n-om stii.

Ma duc sa mananc, si apoi sa mai salvez printr-un somn mai lung niste neuroni de la o moarte sigura.
Revin, am multe sa iti spun.

Am sa-ti las la fiecare post un citat ca sa cujeti sau un banc ca sa razi :

"If you're going through hell, keep going." Winston Churchill

Niciun comentariu: