02 noiembrie 2008

Si Dumnezeu a zis : let there be Thelight. Si-atunci aparu cinema-ul 3D in Liberty

Foaie verde de-un rasol,
S-a deschis Liberty Mall.
Foaie verde taranime,
Toti se uita prin vitrine
C-au iesit la promenada
Si se plimba ca-n ograda.
Lanturi, haine de neam prost,
Poate poate au vreun rost.
Pitzipoance, cocalari,
Smecheri mari din Ferentari.
Si se-nghesuie doar doar
Prind un loc la patinoar.
Mall curat si finisat,
Din pacate populat.

Ora intrarii : 16:25. Parter: inghesuiala, nervii rezista. Etajul 1 : inghesuiala x 2, nervii se intind. Ultimul etaj : mese libere: 0(barat). Ora iesirii : 16:43.

Astea fiind spuse, ma opresc la urmatoarea frustrare : "Bucureştiul, oraş fatal" , titlu in Evenimentul:

Capitala ocupă locul 5 în topul celor mai nesigure locuri din Europa din cauza hoţilor, a câinilor şi a prostituatelor.
Anuarul regiunilor pe 2008 arată că, din perspectiva sentimentului de securitate a locuitorilor, cele mai nesigure metropole din Europa sunt Istanbul, Napoli, Sofia, Atena şi Bucureşti, la polul opus situându-se oraşele Copenhaga, Amsterdam, Helsinki, Paris sau Viena. Clasamentul realizat de EUROSTAT include 75 de oraşe.
In Capitală, unul din trei bucureşteni se simte în siguranţă „foarte rar“ sau „niciodată“ în cartierul în care locuieşte, iar unul din cinci generalizează afirmaţia pentru întregul oraş, unde câinii vagabonzi, cerşetorii sau prostituatele accentuează sentimentul de insecuritate.

Sursa : www.evz.ro

Tu esti unul din cei trei bucuresteni?

Pai in cazul asta suntem in top5. Se zice ca orice exemplu, fie el si negativ, ramane totusi un exemplu.Asadar, suntem exemplari, dedicatii speciale si zabrele trainice de fier in fatza celor care se lupta din greu sa ne mentinem pozitia si reputatia!

Mi-a placut ideea Romane,fii mai neamtz! si ca atare o sustin, dar ma gandeam, vizavi de articolul de mai sus, oare neamtul are pe blog "Neamtule, sa nu te puna dracu' sa fii roman" ??

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Games Online spunea...

The Best Bomberman Games Online only on AllGamesOnline.Org